Sisekujundus muudab palkmaja eriliseks! - Finnlog

Sisekujundus muudab palkmaja eriliseks!

Valminud on pildid ühest olemuselt lihtsast ja funktsionaalsest elamust. Hoone projekt on inspireeritud meie valmislahendusest Eleos, mida on vastavalt kinnistule, ilmakaartele ning pere soovidele edasi arendatud.

Elamu arhitektuurilahendust iseloomustab kahekorruseline ristkülikukujuline, viilkatusega hoonekehand, millega põhja pool liitub madalam maht, mis moodustab autode varikatuse ning kuuri osa. Hoovi poolt liigendab põhimahtu madalam kaldkatusega osa, mille mahtu jääb elutoa väljaaste ning kahe hoovipoolse terrassi katusealune.

Elamu esimesel korrusel on elutuba koos avatud köögiga ning lisaks eluruumidest veel üks magamistuba. Hoone hoovipoolsetele terrassidele pääseb magamistoast ning söögitoast. Elamu teisele korrusele on kavandatud neli magamistuba, garderoob ning duširuum.

Hoone välisseinad on 202 mm paksusest liimpalgis ning liimpalkseina üleulatuvad ristnurgad lõigatakse lühikeseks ja kaetakse nurgalaudadega. Katuse kattena on paigaldatud kivikatus. Hoonesse on kavandatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ning küte on kavandatud õhk-vesi soojuspumba baasil.