Kliendipäev 30. septembril kell 10:00 - 16:00 - Finnlog

Kliendipäev 30. septembril kell 10:00 – 16:00

Kutsume Teid Finnlogi kliendipäevale, mis toimub laupäeval 30. septembril kell 10:00-16:00 Viimsi vallas. Kohtume Viimsi lasteaia Randvere maja parklas (Kibuvitsa tee 1, Randvere, 74016 Harju maakond).

Sügisesel kliendipäeval on võimalik tutvuda kauni ühekorruselise elamuga. Elamu projekt on inspireeritud meie Ajari valmislahendusest, mida on vastavalt kinnistule, ilmakaartele ning pere soovidele edasi arendatud.

Elamule annab arhitektuurse ilmekuse avar katuslaeni avatud elutuba koos köögiga, mis on avarate klaaspindadega suunatud lõuna ja edela külge. Elamusse on kavandatud kolm magamistuba ning sauna eesruum, mis vajadusel mahutab ka külalised ööbima. Saunakompleksis on eraldi wc, pesuruum koos koduhoolduse nišiga ning elektrikerisega leiliruum. Elamus on veel teinegi pesuruum – vanniga vannituba. Lisaks paikneb majas suur tehniline ruum/panipaik.

Kinnistu hoovipoolel on avar terrass, mis on osaliselt ka katuse all ning kuhu pääseb nii elutoast kui ka sauna eesruumist. Hoone välisseinad on 202mm paksusest liimpalgist, katuse kattena on paigaldatud klassikalise valtsprofiiliga plekk-katus. Hoonesse on kavandatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ning põrandaküte maakütte soojuspumba baasil.

Tutvuge Ajari projektiga siin.

Liitu meie kliendipäevaga ka Facebookis!

Kohtumiseni kliendipäeval!